Q&A

FOKUS PÅ SANSER, KREATIVITET OG LÆRINGSGLEDE!

Vårt mål med Kidsbox er å gi deg og ditt barn den perfekte boksen til å bygge opp læringsglede gjennom leker og aktivitetsbøker. Alt som er i Kidsbox har en baktanke. Om det er fantasi, sanser, kreativitet eller læringsglede er dette ferdigheter som hele tiden må mates for å trenes opp. Dette er ferdigheter som ditt barn vil få godt bruk for både i sosiale settinger, barnehage og skole.

HVORDAN VELGER VI AKTIVITETER OG BØKER?

De fleste av oss lever en travel hverdag, og vi vil så gjerne gjøre det aller beste for barna. Som foreldre har vi ofte kjennskap til klasikere fra egen oppvekst, og kanskje noen bestselgere. Kidsbox elsker å lete etter fantastiske bøker. Universet av aktivitetsbøker, og bøker til å lese eller se i, er fullt av skjulte skatter som vi i Kidsbox har lyst til å dele med dere.

Gjennom vår plattform har vi samlet mange aktivitetsbøker og morsomme aktiviteter for barn. Vi bruker tiden vår til å undersøke nye og fantastiske bøker med flotte illustrasjoner, og kreative oppgaver. Denne bredden av bøker kombinert med anmeldelser, omtaler, tilbakemeldinger fra foreldre, barn og eksperter for å velge ut hver måneds utsendelse.

Vi bruker mye tid på å velge ut bøkene som blir sendt hjem til deg og ditt barn. Det er viktig for oss at barnebøkene holder høy kvalitet, og at medlemmene skal oppleve det som verdifullt å motta en kidsbox.

 

Er det noe du som forelder eller barnet ditt ikke er fornøyd med av innholdet i boksen. Skriv til kundeservice@kidsbox.no. En overraskelse vil bli sendt med neste Kidsbox.

Alle våre brukere får tilgang til Min Side. Her kan du enkelt hoppe over en boks, si opp abonnementet eller sette det på pause. Vi vil kun ha fornøyde kunder

Alle kan selvfølgelig angre kjøpet sitt, sende tilbake boksen og få pengene tilbake

Alle våre forsendelser kommer med sporing, og sendes hjem til din postkasse. Slik har du full kontroll på din boks fra vi sender til du mottar den

Enkel bestilling gjennom Vipps. Du vil alltid få varsel gjennom Vipps som du kan godta eller avbryte før vi sender Kidsbox hjem til deg. 

Det skal lønne seg å få Kidsbox. Ikke bare er det en enkel og god måte få flotte bøker, leker og fantastiske aktiviteter. Du vil alltid få en boks der produktene har en langt høyere verdi enn det du betaler.

Girl using a pencil

Om du liker å passe på barna i butikken, og prøve overtale dem til å kjøpe noe annet en TV-serie heltene sine. Eller bruke time etter time på internett for å gjøre undersøkelser av tingene du skal handle inn…. Vær så god, gjør det.  Om du heller vil ha fantastiske, nøye utvalgte aktivitetsbøker automatisk hjem i postkassen, la oss hjelpe deg. (Prisen på Kidsbox er alltid lavere enn utsalgsprisene i butikk og på nett)

Nei, du kan avbryte, eller sette på pause akkurat når du selv ønsker det ved å logge deg inn på min side, eller sende en e-post til vår hjelpsomme kundeservice kundeservice@kidsbox.no.

Kort oppsummert:
  • Ingen porto, alltid fri frakt
  • Ingen fakturagebyr eller skjulte avbestillingsavgifter
  • Ingen bindingstid

Fantastisk for deg! Da gir du oss beskjed på kundeservice@kidsbox.no så gir vi deg 30% i søskenmoderasjon. Alternativt kan du bestille de to forskjellige pakkene med levering annenhver måned som treffer om hverandre. Bestilling av ekstra pakker vil alltid gi ekstra rabatt.